Translate

Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Και τι γίνεται τώρα ;;;;;


Φίλοι και φίλες γεια σας . Τώρα που η τουριστική περίοδος για το νησί μας πέρασε. Όλοι στρέφουμε το βλέμμα μας στην άλλη πηγή πλούτου για μας που δεν είναι άλλη από την οικοδομή. Παρατηρώντας όμως λίγο γύρο μας βλέπουμε ότι τα μηνύματα που μας έρχονται από εκεί δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικά. Σπίτια που είναι έτοιμα άλλα πάλι μισοτελειωμένα να περιμένουν προτάσεις για αγορά . Αυτές όμως δεν έρχονται από πουθενά. Έτσι οι ιδιοκτήτες αναγκάζονται να ρίξουν τις τιμές. Χωρίς βέβαια να προχώρουν στην κατασκευή νέων αλλά ούτε και τελειώνουν αυτές που υπάρχουν.
Βλέποντας όλα αυτά λοιπόν σκέφτηκα. Πόσοι κλάδοι επαγγελματιών κινούνται γύρο από την οικοδομή ; Και πιες θα είναι οι επιπτώσεις αυτής της κρίσης στην οικονομία του νησιού και γενικότερα ; Όταν μάλιστα επιβαρυνόμαστε συνεχώς με έκτακτες εισφορές και αυξημένους φόρους.
Τα επαγγέλματα που έχουν σχέση με την οικοδομή είναι παρά πολλά. Και ο μαρασμός αυτός πιστεύω πως θα έχει άμεσες επιπτώσεις στην οικονομία μας . Μιας και θα επηρεάσει και άλλους κλάδους. Όπως τον εμπορικό κλάδο τις ενοικιαζόμενες κατοικίες κ.τ.λ.
Έτσι βεβαία είναι τα πράγματα σήμερα σε όλη την Ελλάδα. Για αυτό οι διοικούντες πρέπει να πάρουν άμεσες αποφάσεις. Αλλά όχι μονό οικονομικά μετρά που αφορούν τους εύκολους στόχους. Γιατί όσο η κρίση βαθαίνει ακόμα και αυτά τα μετρά δεν θα έχουν κανένα αντίκρισμα αφού δεν θα μπορούν να υλοποιηθούν.
Μην μας στέλνουν λοιπόν στην μάχη άοπλους. Για τη το μονό που θα καταφέρουμε θα είναι η να πιαστούμε αιχμάλωτοι η να σκοτωθούμε.
Αυτή είναι μια δικιά μου σκέψη περιμένω τις δίκες σας και τα σχολά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου