Translate

Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Ενίσχυση του λιμένα στον Τούρλο

Στην ανάδειξη αναδόχου προχωρά η Διεύθυνση Λιμενικών Έργων και Έργων Αεροδρομίων του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων μέσω της διακήρυξης ανοικτής δημοπρασίας προκειμένου να προχωρήσει η κατασκευή του έργου “Λιμάνι Μυκόνου – Κατασκευή Χερσαίων Έργων Παράκτιας Ζώνης Λιμένος Τούρλου Μυκόνου”.

Παρεμβάσεις για το λιμάνι

Πρόκειται για μία διαδικασία απαραίτητη για την προώθηση του εν λόγω έργου, συνολικού προϋπολογισμού μελέτης που ανέρχεται σε 8.700.000 ευρώ. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί την Τρίτη 4 Μαρτίου στις δέκα το πρωί και οι υποβληθείσες προτάσεις από τις εργοληπτικές επιχειρήσεις, θα αξιολογηθούν. Στο περιεχόμενο της διακήρυξης, σημειώνεται μεταξύ άλλων ότι “η παρούσα κατασκευαστική φάση των έργων του “Νέου Λιμένα Μυκόνου”” αφορά “στην περιοχή Τούρλος” και έχει διάρκεια 18 μηνών και περιλαμβάνει τις διαμορφώσεις των χερσαίων χώρων και των κτιριακών εγκαταστάσεων της παράκτιας ζώνης του λιμένα (υποσταθμός, εκδοτήριο, χώρος αντλιοστασίου και Η/Ζ) μετά των συναρτώμενων υδραυλικών έργων, των Η/Μ πρασίνου και οδοποιίας (εσωτερικής σύνδεσης με το υφιστάμενο οδικό δίκτυο από τη Χώρα Μυκόνου προς τον Άγιο Στέφανο). Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό απαιτείται η κατάθεση εγγυητικής επιστολής ύψους 146.929,83 ευρώ.

Αναφέρεται τέλος πως, το έργο χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ενίσχυση Προσπελασιμότητας και συγχρηματοδοτείται από Κοινοτικούς Πόρους.

Πηγή : koinignomi 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου