Translate

Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ: «Εγκαινιάστηκε στον Πειραιά ο “γίγαντας” της HSW»

Στο λιμάνι του Πειραιά εγκαινιάστηκε χθες το γιγαντιαίο, ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ, της μεγαλύτερης ακτοπλοϊκής εταιρείας της χώρας Hellenic Seaways (HSW). Στη διάρκεια της λαμπρής τελετής, το πλοίο ύψωσε την ελληνική σημαία, ενώ τα χαμόγελα, η ικανοποίηση και η περηφάνια των ιθυνόντων της εταιρείας, για το νέο απόκτημα του στόλου τους, δεν έλειπαν.

Στην τελετή παραβρέθηκαν, επίσης, πλήθος κόσμου, εκπροσώπων της κυβέρνησης, του λιμενικού σώματος, της τοπικής αυτοδιοίκησης, του επιχειρηματικού κόσμου, βουλευτές, φίλοι, δημοσιογράφοι και συνεργάτες της εταιρείας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Hellenic Seaways κ. Αντώνης Αγαπητός, δήλωσε:

«Με σκληρή δουλειά, όραμα και πίστη στις δυνατότητές μας, η διοίκηση της Hellenic Seaways κατάφερε να αντιστρέψει το κλίμα και να θέσει την εταιρεία σε αναπτυξιακή και απολύτως οικονομικά υγιή τροχιά. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για το νέο, πολυτελές, άνετο, γρήγορο και φυσικά ασφαλές πλοίο που δρομολογούμε, καθώς προσφέρουμε ακόμη περισσότερες επιλογές στον ταξιδιώτη, ενώ παράλληλα ενισχύουμε έμπρακτα τους κατοίκους των νησιών του ΒΑ Αιγαίου. Άλλωστε η ενίσχυση της νησιωτικότητας είναι μεταξύ των προτεραιοτήτων μας. Η Hellenic Seaways προχωρά δυναμικά και αλλάζει τα δεδομένα στον κλάδο ως η σημαντικότερη ελληνική ακτοπλοϊκή εταιρεία, που αποτελεί πρότυπο λειτουργίας όχι μόνο για το ναυτιλιακό χώρο αλλά και για το ελληνικό επιχειρείν συνολικά».

Διαβάστε την συνέχεια και δείτε φωτογραφίες // nautilia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου