Translate

Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Περίληψη διακήρυξης διαγωνισμού για την "Παροχή Οικονομικών Υπηρεσιών για την Δ.Ε.Υ.Α. Μυκόνου"

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α. Μυκόνου, Ζουγανέλης Μιχάλης, προκηρύσσει δημόσιο μειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την υπηρεσία «Παροχή οικονομικών υπηρεσιών για την Δ.Ε.Υ.Α. Μυκόνου», προϋπολογισμού 95.170,00ευρώ πλέον Φ.Π.Α. 24%.

Μειοδότρια προσφορά θα αναδειχθεί εκείνη με την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, μόνο βάσει της τιμής.

Η υπηρεσία αφορά την παροχή λογιστικών, φορολογικών και υπηρεσιών διοικητικής πληροφόρησης προς τη Δ.Ε.Υ.Α. Μυκόνου, για χρονικό διάστημα δώδεκα (12) μηνών από την υπογραφή της σύμβασης.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί ενώπιον της Επιτροπής του Διαγωνισμού την Δευτέρα 17/10/2016 και ώρα 10.00 πμ (ώρα έναρξης παραλαβής των προσφορών) μέχρι 11.00 πμ. (ώρα λήξης παραλαβής των προσφορών) στα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α. Μυκόνου, που βρίσκονται στην χώρα Μυκόνου, Πλατεία Αγίας Μονής.

Στη δημοπρασία μπορούν να λάβουν μέρος αναγνωρισμένα φυσικά και νομικά πρόσωπα που ασχολούνται αποδεδειγμένα με λογιστικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες και εφόσον προσκομίσουν τα προβλεπόμενα από την διακήρυξη δικαιολογητικά.

Η εγγύηση συμμετοχής ορίζεται σε ποσοστό 2% επί του συνολικού προϋπολογισμού της εργασίας, χωρίς το Φ.Π.Α., δηλαδή ποσού 1.900,00 ευρώ.

Πληροφορίες για το διαγωνισμό παρέχονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α. Μυκόνου, που βρίσκονται στην χώρα Μυκόνου, Πλατεία Αγίας Μονής και στα τηλ.:22890-23494 και 22890-24910.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
της Δ.Ε.Υ.Α. Μυκόνου
Μιχάλης Ιακ. Ζουγανέλης

Πηγή : mykonos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου