Translate

Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Νέο Προεδρείο και μέλη Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Μυκόνου.


Την Κυριακή 06 Ιανουαρίου 2013 πραγματοποιήθηκε το πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο της Χρονιάς με θέμα την ανάδειξη Προεδρείου αλλά και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Μυκόνου για τη διετία 2013-2014, όπως άλλωστε ορίζει ο νόμος 3852/2010 και συγκεκριμένα στα άρθρα 64 και 74.

Με την έναρξη της διαδικασίας το λόγο πήρε ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Αθανάσιος Κουσαθανάς – Μέγας , ο οποίος  αφού ευχήθηκε σε όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους Χρόνια Πολλά και Καλή εποικοδομητική και ελπιδοφόρα Χρονιά για τις οικογένειες τους αλλά και τον τόπο μας, ανακοίνωσε ότι ορίζει ως  Αντιδημάρχους τους κ.κ. Βαμβακούρη Αλέξανδρο και Κοντομήτρο Θρασύβουλο για την επόμενη διετία, όπως ορίζει ο Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων.

Στη συνεδρίαση που ακολούθησε  παρόντος και του Δημάρχου Μυκόνου, εξελέγη Πρόεδρος, μετά από μυστική ψηφοφορία, ο κ. Σκαγιάς Δημήτριος, Αντιπρόεδρος ο κ . Ασημομύτης Ζήσης, ο οποίος ορίστηκε από τη μείζονα μειοψηφία όπως ορίζει ο Ν. 3852/2010 και Γραμματέας η κα. Καμμή Άννα, η οποία και εκπροσωπεί την ελάσσονα μειοψηφία στον Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ακολούθησε ψηφοφορία για την εκλογή των μελών της Οικονομικής Επιτροπής, και αφού διευκρινίστηκε ότι Πρόεδρός της βάσει Νόμου είναι ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Αθανάσιος Κουσαθανάς – Μέγας, ακολούθησε μυστική ψηφοφορία και τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας έχουν ως εξής:  Τακτικά μέλη οι Δημοτικοί Σύμβουλοι: Ζουγανέλης Νικόλαος, Κοντομήτρος Θρασύβουλος, Κουκάς Αλέξανδρος, Γρυπάρη Ειρήνη, Αποστόλου Μαριγούλα και Χανιώτη Μαρουσούλα και αναπληρωματικά μέλη οι Δημοτικοί Σύμβουλοι: Πάουλα Αναστασία, Καλαμαράς Κυριάκος, Κονταράτος Ιωάννης, Σαλάχας Νικόλαος και  Φιορεντίνος Ανδρέας


Πηγή : cycladitis.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου