Translate

Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Ανακοίνωση Δημάρχου Μυκόνου για το δημοψήφισμα

Θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους δημότες της Μυκόνου για την συμμετοχή τους στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015.  Όσοι ταξίδεψαν για να συμμετέχουν στη διαδικασία αλλά και όσοι ως μόνιμοι κάτοικοι του νησιού έδωσαν το παρόν, απέδειξαν στην πράξη το σεβασμό τους στο θεσμό του δημοψηφίσματος ως ύψιστη δημοκρατική διαδικασία.

Οι υπηρεσίες του Δήμου λειτούργησαν υποδειγματικά καθώς επίσης με συνέπεια και ευθύνη εργάστηκαν όλοι οι δικαστικοί και εκλογικοί αντιπρόσωποι σε όλα τα εκλογικά τμήματα, χωρίς να υπάρξουν κωλύματα ή παρατυπίες στη διεκπεραίωση της όλης διαδικασίας, γεγονός που αποτελεί κέρδος για όλους μας.

Μετά λοιπόν τη δημοκρατική έκφραση του εκλογικού σώματος, προσωπικά εκτιμώ πως πρέπει να συνεχίσει να επικρατεί πνεύμα ψυχραιμίας και ομοψυχίας, ώστε να διασφαλιστεί η ενότητα του ελληνικού λαού σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές που περνά η πατρίδα μας, σε μια προσπάθεια να ισχυροποιήσει τη θέση της στην Ευρώπη.

Προς αυτή την κατεύθυνση, εύχομαι προσωπικά κάθε επιτυχία στην Ελληνική Κυβέρνηση στην διαπραγματευτική διαδικασία, ώστε να εξασφαλιστούν οι καλύτεροι όροι επίτευξης συμφωνίας, γεγονός που θα είναι κέρδος για όλους τους Έλληνες πολίτες.

Ο Δήμαρχος Μυκόνου

Κωνσταντίνος Κουκάς

Πηγή : cyclades24.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου